Zakelijk bij Het Proeflokaal

ontmoeten, genieten en vergaderen.

Presentatie, vergadering of feestje?

In ons 185-jaar oude gerechtsgebouw en in een van de drie beschikbare ruimtes kijk je je ogen uit. Hoge plafonds en grote ramen zorgen ervoor dat je niet snel zult wegdommelen op het moment dat de vergadering net iets te lang doorgaat. Daarnaast regelen wij ijzersterke koffie en is er ruime keuze uit overheerlijke gebakjes en (lunch)gerechten zodat je nooit energie tekort komt! Naast vergaderen met lunch, kun je ook de combinatie maken met een diner en/of borrel. Bekijk hier direct de arrangementen-brochure.

VERGADERING MET LUNCH

Op een lege maag valt niet te vergaderen. Voor €11,75 p.p. krijgen jullie een soepje naar keuze, een selectie uit ons broodjesassortiment en een aantal salades om te delen. Willen jullie onbeperkt gebruik kunnen maken van koffie en thee gedurende de bijeenkomst? Dat kan al voor €10,75 p.p.

✅ Goed om te weten: wij rekenen geen zaalhuur!


 

PL-Nieuwsbrief-format3

Beschikbare ruimtes

We zijn trots op onze (vergader)ruimtes! Ze ademen de sfeer van het markante pand, met hoge plafonds en sierlijke elementen. Geen koud licht of harde stoelen, maar een inspirerende omgeving. Er zijn drie verschillende zalen beschikbaar.  Alle ruimtes zijn af te sluiten, zodat je niet gestoord hoeft te worden en beschikken over WiFi, flipovers en andere kantoorbenodigdheden. Voor groepen vanaf 40 personen kun je ook een gedeelte of een gehele verdieping reserveren:

  • Vergaderzaal op de eerste etage, voorzien van LED-scherm waarmee je draadloos verbinding met een laptop kunt maken;
  • De Wachtkamer, een kleinere ruimte op de begane grond met klassieke entourage;
  • De Pleinzaal, gelegen op de eerste etage, voorzien van een eigen bar. Deze ruimte is zeer geschikt voor grote groepen met een informele setting.

Vergadering met lunch, diner of borrel?

Klaar met de vergadering en toe aan ontspanning, plezier en genieten? Het Proeflokaal biedt een verscheidenheid aan overheerlijke hapjes, drankjes, volledige gerechten en spannende proeverijen. Kunt je niet kiezen tussen Amerikaanse barbacue, Koreaanse gril, de Franse cuisine of Oosterse wok? Dat hoeft bij het Proeflokaal ook helemaal niet!

Wij verzorgen een avondvullende ervaring vol nieuwe smaken ontdekken en genieten van heerlijke kleine gerechten. Voor ieder wat wils! ‘s Middags kun je ons ook een eigen lunchplank samen stellen. Je proeft onze soepen, kiest het beleg van de broodjes en geeft aan naar welke salade je oren staan, en wij verzorgen een smakelijke en wereldse lunch.

Bekijk de arrangementen

Via deze link bekijk je onze brochure van 2 pagina's!

Gezelligheid in Het Proeflokaal

Ook is Het Proeflokaal in Sneek een uitmuntende locatie voor alle niet-zakelijke bijeenkomsten, zoals een verjaardag of een vrijmibo. Geniet van onze bijzondere locatie, laat je verrassen door de wereldse smaken van onze gerechten en laat je in de watten leggen door ons enthousiaste personeel. Bij ons geldt: jij vraagt, wij draaien! Dus heb je een verzoek, neem contact met ons op en wij zorgen dat het geregeld wordt.


 

Neem contact met ons op!

Heb je vragen over de mogelijkheden of een van onze arrangementen? Je kunt ons telefonisch bereiken op 0515 700 294. Je kunt ook een mail sturen via het contactformulier hieronder!

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld