Kom jij ons team versterken?

Vacature - Keukenhulp (parttime)

Welkom bij het leukste restaurant van Sneek en omstreken! Vind jij het leuk om in de keuken te staan en wil jij je ontwikkelen tot een echte enthousiaste keukenhulp? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als keukenhulp maak je deel uit van ons keukenteam! Het is een afwisselende baan, je bent deels verantwoordelijk voor de afwas maar je helpt ook mee in de keuken. Je helpt de keuken met de voorbereidingen van de lunch en het diner. Geen ervaring? Wij leren je alles tijdens de dienst. 

Even over ons!

Bij Het Proeflokaal in het gerechtsgebouw ontvangen we sfeermakers en fijnproevers! In dit 180-jaar oude Kantongerecht staan proeven, genieten en gezelligheid centraal. In het hartje centrum van Sneek kunnen gasten overdag en 's avonds genieten van wereldse gerechten waarbij het interieur geinspireerd is op de Franse jaren '50 en '60.

Bij ons bestel je voor een vast bedrag meerdere kleine gerechten zodat je alles kunt proeven en delen! Er staan meer dan 40 wereldse gerechten op de dinerkaart en meer dan 25 op de lunchkaart. Het keukenteam is het creatieve brein achter al onze gerechten.

Wie ben jij?

Heb je al eerder in de keuken gestaan? Of ben je helemaal nieuw in de keuken en wil je graag leren? Wij leren je graag de kneepjes van het vak! Het gaat hier om een parttime functie binnen het team, dus de uren zijn bespreekbaar!

Wat kun je van ons verwachten?

- Je hoeft geen schat aan ervaring te hebben, wij leren je alles en hebben een uniek 'Proeflokaal-traject'
- Doorstroommogelijkheden binnen de keuken.
- Een marktconform salaris en vakantiegeld
- Gezelligheid tijdens-, voor- en na werktijd
- Het legendarische jaarlijkse personeelsfeestje
 

Klinkt goed?

Mocht je interesse zijn gewekt en zie jij jezelf in bovenstaande omschrijving, voel je vrij om contact op te nemen, of langs te komen voor een vrijblijvend gesprek. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Je kunt het contactformulier hieronder invullen of Koen een mail sturen via: koen@proeflokaalsneek.nl

Solliciteer via dit formulier

Heb je vragen over de mogelijkheden of kom je er niet uit met solliciteren? Je kunt ons telefonisch bereiken op 0515 700 294. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld