Kom jij ons team versterken?

Vacature - Bediening (parttime)

Welkom bij het leukste restaurant van Sneek en omstreken! Word jij, net als wij, blij van lachende gezichten bij onze gasten?! Wordt je al enthousiast van het idee om gasten de echte ‘Proeflokaal’ ervaring mee te geven, ze te laten genieten van onze wereldse gerechten in combinatie met een heerlijke wijn (of bier natuurlijk!) Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als collega in de bediening maak je deel uit van een gezellig, dynamisch en enthousiast team! Op een werkdag kun je op verschillende posities komen te staan. Denk aan het draaien van de bar, het lopen van de pas (het eten) of voor het opnemen van de bestellingen. Kort gezegd; Jij bent - samen met je collega's - degene die ervoor zorgt dat de gasten een echte ‘Proeflokaal’ ervaring ervaren! 

Even over ons!

Bij Het Proeflokaal in het gerechtsgebouw ontvangen we sfeermakers en fijnproevers! In dit 180-jaar oude Kantongerecht staan proeven, genieten en gezelligheid centraal. In het hartje centrum van Sneek kunnen gasten overdag en 's avonds genieten van wereldse gerechten waarbij het interieur geïnspireerd is op de Franse jaren '50 en '60.

Bij ons bestel je voor een vast bedrag meerdere kleine gerechten zodat je alles kunt proeven en delen! Er staan meer dan 40 wereldse gerechten op de dinerkaart en meer dan 25 op de lunchkaart. Naast de heerlijke gerechten die we serveren hebben wij meerdere wijnen, bieren en cocktails! We adviseren de gasten graag over de verschillende opties in combinatie met het eten om tot de beste beleving te komen. Weet je nog niet zoveel over wijn, bier of cocktails? Geen zorgen! We geven meerdere cursussen om je hier kennis over te geven. 

Wat verwachten we van jou

Heb jij al ruime ervaring in de horeca? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging en lijkt de horeca je wel wat?! Van geen ervaring tot veel ervaring, bij ons ben je altijd welkom! Wanneer je bij ons begint leren we jou alle fijne kneepjes van het vak door middel van een uitgebreid inwerk traject.

Wat kun je van ons verwachten?

- Na het werken niet gelijk naar huis hoeft, de eerste sluitdrankjes zijn van ons!
- Je voorkeurswerkdagen zijn bespreekbaar en je hoeft dus niet elk weekend te werken.
- Geen schat aan ervaring hoeft te hebben, wij leren je alles en hebben een uniek 'Proeflokaal-traject'
- Na behalen van alle interne cursussen, jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld je leermeesterdiploma te halen
- Een marktconform salaris en vakantiegeld ontvangt
- Het legendarische jaarlijkse personeelsfeestje!

Klinkt goed?

Mocht je interesse zijn gewekt en zie jij jezelf in bovenstaande omschrijving, voel je vrij om contact op te nemen, of langs te komen voor een vrijblijvend gesprek. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Je kunt het contactformulier hieronder invullen of Koen een mail sturen via: koen@proeflokaalsneek.nl

Solliciteer via dit formulier

Heb je vragen over de mogelijkheden of kom je er niet uit met solliciteren? Je kunt ons telefonisch bereiken op 0515 700 294. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld