Vergaderen in Sneek

Presentatie, vergadering of feestje?

In ons 190-jaar oude gerechtsgebouw en in een van de drie beschikbare ruimtes kijk je je ogen uit. Hoge plafonds en grote ramen zorgen ervoor dat je niet snel zult wegdommelen op het moment dat de vergadering net iets te lang doorgaat. Daarnaast regelen wij ijzersterke koffie en is er ruime keuze uit overheerlijke gebakjes en (lunch)gerechten zodat je nooit energie tekort komt. Naast vergaderen met lunch, kun je ook de combinatie maken met een diner en/of borrel. Bekijk hier direct de arrangementen-brochure.

Vergadering met lunch

Op een lege maag valt niet te vergaderen. Voor €12,75 p.p. krijgen jullie een soepje naar keuze, een selectie uit ons broodjesassortiment en een aantal salades om te delen. Willen jullie onbeperkt gebruik kunnen maken van koffie en thee gedurende de bijeenkomst? Dan kan voor €10,75 p.p. En dan zorgen we ook voor een goed gevulde fruitschaal bij binnenkomst.

✅ GOED OM TE WETEN: DE ZAALHUUR ZIT AL IN HET ARRANGEMENT


 

PL-Nieuwsbrief-format3

Vergaderruimtes

We zijn trots op onze (vergader)ruimtes! Ze ademen de sfeer van het markante pand, met hoge plafonds en sierlijke elementen. Geen koud licht of harde stoelen, maar een inspirerende omgeving. Er zijn drie verschillende zalen beschikbaar.  Alle ruimtes zijn af te sluiten, zodat je niet gestoord hoeft te worden en beschikken over WiFi, flipovers en andere kantoorbenodigdheden. Voor groepen vanaf 40 personen kun je ook een gedeelte of een gehele verdieping reserveren:

- Vergaderzaal op de eerste etage, voorzien van LED-scherm waarmee je draadloos verbinding met een laptop kunt maken;
- De Wachtkamer, een kleinere ruimte op de begane grond met klassieke entourage;
- De Pleinzaal, gelegen op de eerste etage, voorzien van een eigen bar. Deze ruimte is zeer geschikt voor grote groepen met een informele setting.

Klinkt goed?

Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden!
Tel: 0515 - 700 294
E-mail: info@proeflokaalsneek.nl