Proef de Kerst!

Kerst bij Het Proeflokaal!🎄

Niet voor niets is onze lijfspreuk: ius suum cuique, oftewel: ieder zijn (ge)recht! Dus ook tijdens de feestdagen kun je proeven van wereldse smaken én hebben we een aantal Kerstspecials op de kaart. Alvast handig om te weten: op Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag zijn we gesloten.

Lees je mee met de mogelijkheden rondom Kerst? Heb je een ander idee dan hieronder staat?
Neem dan contact met ons op en we bespreken graag je wensen!
 

🔸 Brunch met een Family High Tea 🔸

Op 1e en 2e Kerstdag kun je bij ons terecht voor een Family High Tea! Een tafel vol kleine hapjes, waar natuurlijk ook aan jong en oud wordt gedacht. 

Geniet van verschillende soorten thee, waaronder verse kruiden-, exotische melanges- en een huisgemaakte ijsthee. Hierbij serveren we verschillende warme en koude hartige hapjes, zoals een worstenbroodje, sandwich met gerookte zalm, carpaccio en nog veel meer.

De prijs is inclusief koffie, thee en jus.
> Volwassenen - 24,50pp
> Kids t/m 12 jaar - 12,50pp
> Onder de 4 jaar - Gratis
 

🔸 Een werelds diner 🔸

Op Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag kun je bij ons terecht zoals je gewend bent. Proef de hele avond van wereldse gerechten. Kies vertrouwd of maak kennis met nieuwe smaken. Van Franse cuisine tot Oosterse wok, van Amerikaanse barbecue tot Koreaanse grill. Daarnaast hebben we 10 Kerstspecials op het menu staan waar je ook uit kunt kiezen.

Voor een vaste prijs van €38,50 kun je de hele avond onbeperkt genieten van deze smaakmakers, van soepje tot desserts.

Direct reserveren
 

highwine