Haal het Proeflokaal in huis!

Proeverij Dinerbox

Haal het Proeflokaal in huis!

Haal het Proeflokaal in huis met deze onze Proeverij Dinerbox voor €29,50 pp. Een ruime greep uit de kaart om de tafel te vullen met een grote variatie aan kleine gerechtjes zoals je in Het Proeflokaal gewend bent. Voor ieder wat wils en perfect om te delen, vanaf 2 personen te bestellen. En om het af te maken krijg je per 2 personen een overheerlijke volle rode fles Rioja wijn van het huis. Alle gerechten zijn direct klaar om te presenteren en bij de warme gerechtjes kun je de oven-instructies hieronder bekijken.

Liever iets anders dan een Proeverij Box? We hebben ook een Borrelbox en een High Tea Box!

Dit zit er in!😄

Een box gevuld met maarliefst 13 (!) verschilende gerechtjes. Koude gerechten zoals: Mediterraans vloerbrood, tartaar van zeebaars en carpaccio di trufola. Warme gerechten als knoflookgarnalen, Beet Bourguignon, spare ribs en rendang én natuurlijk desserts: arretjescake, syllabub en cheesecake. Bekijk alle gerechten hieronder via de oranje link!

We zorgen voor een kant-en-klare box waarbij je sommige gerechten alleen nog even hoeft op te warmen in de oven. Je kunt hier de instructie en alle gerechten alvast bekijken. De box bestaat uit een vast assortiment. Heb je een allergie of dieetwens, geef het ons door en we komen altijd met een oplossing

ZO WERKT HET

● De Proeverij Box is te bestellen vanaf 2 personen en kost €29,50 per persoon.
● Per 2 personen ontvang je een fles rode wijn (Rioja) van het huis!
● Je kunt de Box elke dag van de week afhalen tussen 11:00 en 17:00. In het formulier onderaan deze pagina kun je jouw datum en tijd makkelijk aan ons doorgeven.
● De bestelling moet uiterlijk een dag van te voren bij ons binnen zijn voor 15:00 in verband met de voorbereidingen.
● Afrekenen kan gewoon met PIN in Het Proeflokaal als je de box komt afhalen!

proeverijbox

Contact Dinerbox

Let op: de aanvraag voor de Proeverij Dinerbox moet uiterlijk een dag van te voren voor 15:00 bij ons binnen zijn. Heb je vragen over de mogelijkheden? Je kunt ons ook mailen op info@proeflokaalsneek.nl

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld