High Tea Box

Heerlijke High Tea, maar dan thuis!

High Tea bij jou thuis!

Genieten van een High Tea van Het Proeflokaal? Dat kan! Maak er thuis een feestje van met onze High Tea Box vol lekkers ☕🍰.  We maken een kant-en-klare box met de lekkerste hartig- en zoetigheden. Daarbij krijg je natuurlijk verschillende soorten thee. Maak van elke dag iets bijzonders!

Liever iets anders dan een High Tea? We hebben ook een
Proeverij Box voor het diner én een Borrelbox!

Maar... wat zit er dan in?😄

We vullen de Box met een variatie van zoetigheden zoals bijvoorbeeld Cheesecake Caramel-Zeezout, Suikerbroodpudding en Brownie. En een combinatie van hartigheid zoals bijvoorbeeld Spanakopita, Worstenbroodjes en American Burger. En nog veel meer! Zonder de thee geen High Tea, daarom heeft Filsen.nl een aantal overheerlijke theesmaken samengesteld en daarbij ook nog verschillende kruiden zoals munt, gember en citroen.

We zorgen voor een kant-en-klare box waarbij je sommige gerechten alleen nog even hoeft op te warmen in de oven. Natuurlijk krijg je daar een instructie bij. We serveren daarnaast alles op mooie schalen! 

ZO WERKT HET

● De High Tea Box is te bestellen voor 2, 3 of 4 personen en kost €19,50 per persoon.
● Je kunt de Box elke dag van de week afhalen tussen 11:00 en 17:00. In het formulier onderaan deze pagina kun je jouw datum en tijd makkelijk aan ons doorgeven.
● De bestelling moet uiterlijk een dag van te voren bij ons binnen zijn voor 15:00 in verband met de voorbereidingen.
● Afrekenen kan gewoon met PIN in Het Proeflokaal als je de box komt afhalen!

High Tea Box

High Tea Box aanvragen!

Let op: de aanvraag voor de High Tea Box moet uiterlijk een dag van te voren voor 15:00 bij ons binnen zijn. Heb je vragen over de mogelijkheden? Je kunt ons ook mailen op info@proeflokaalsneek.nl

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld